Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Биното: Няма да имаме такава скорост на всяка писта

Биното: Няма да имаме такава скорост на всяка писта

1796
0
снимка: Чарлз Котс/Ред Бул Контент Пуул

Екипът на Ферари няма да може да покаже скоростта от Гран при на Австрия на всяка друга писта. Това заяви шефът на Скудерията Матиа Биното.

На Ред Бул Ринг Шарл Льоклер беше най-бърз в една квалификационна обиколка. Сериозното износване на гумите хард в края обаче му попречиха да спечели първата си победа в кариерата.

Спрямо предишния кръг във Франция, тимът от Маранело отбеляза сериозен прогрес. На Пол Рикар Льоклер и Фетел изоставаха значително от Мерцедес, докато в Австрия те имаха предимство спрямо Сребърните стрели. Според Биното обаче това няма да се случва на всяка писта до края на сезона.

„Със сигурност характеристиките на трасето бяха основният фактор за обрата в представянето ни спрямо Франция, каза Биното. – Знаехме, че в Австрия може да имаме по-добри шансове. Също така сме наясно, че подобряваме колата си.

Затова показаното на Ред Бул Ринг беше комбинация от 2 фактора – подходящото за нас трасе и ъпгрейдите по болида. Не мисля обаче, че ще сме в състояние да се борим за първото място на всички писти. Още има трасета, които ще са по-трудни за нас.“