Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Бивш пилот от Ф1 идва в България

Бивш пилот от Ф1 идва в България

125
0

Бившият пилот от Формула 1 Тиери Бутсен ще посети България. Това ще се случи на голф комплекса в Разлог в края на тази седмица. Белгиецът, който в кариерата си е карал за Ероуз, Бенетон, Уилямс, Лижие и Джордан в периода 1983-1993 г. и има 3 победи в Гран при, е собственик на компания за продажба на самолети Boutsen Aviation, която основава заедно със своята съпруга Даниела в Монако. Тя е известен дизайнер на самолети и яхти.

Сред гостите ще бъдат още Марк Леон – брокер на недвижими имоти от Christies, Марио Марчи, собственик на Marci Mobile, Дарио Сало – изпълнителен директор на Ullak, Коардо Беваска, собственик на Cobe Design. Заедно с гостите пристига и екип на известната телевизия RTL, която ще отрази мероприятието.

Целта на мероприятието е да бъдат представени възможностите на региона за отдих и развлечения – туризъм в планината, спорт, конна езда, културен туризъм и ски, както и услугите, които предлага голф комплекса на Разлог – голф, спа, кулинария, и възможностите.

За любителите на адреналина ще има тест драйв в голф комплекса, голф уроци ще дадат възможност на всички да се докоснат до магията на джентълменската игра, не на последно място любителите на хубавите вина и разнообразна кухня ще имат възможност да опитат както от традиционната кухня в региона, така и от кулинарните предложения в голф комплекса.