Начало Автомобили БМВ разпространи видео с Х5 М и Х6 М

БМВ разпространи видео с Х5 М и Х6 М

56
0

БМВ разпространи видео, което съдържа кадри на очакваните нови модели на компанията – спортните SUV модели Х5 М и Х6 М. В краткото филмче се вижда как тест-пилотите на марката шофират автомобилите върху доста заснежена настилка.

Също така във видеото, излъчено в предаването ‘Grip’ на немската телевизия RTL II, тест-пилотите на БМВ споделят своите впечатления и преживявания от зимният тест на колите в Скандинавия.

Датата, определена за представянето на двата модела, е 4-ти април. Все още не са известни много детайли относно X5 M и X6 M, но пък във филмчето бе потвърдено, че те ще разполагат с над 500 к.с.

M-версиите на двата големи SUV модела на БМВ ще трябва да се изправят срещу конкуренти като Мерцедес-Бенц ML63 AMG и Порше Кайен Турбо. Знае се, че баварците ще внедрят и в двата автомобила V-образен осемцилиндров турбо агрегат, като най-вероятно това ще е версия на стандартния 4.4-литров мотор, който компанията произвежда и за други свои модели.

X5 M и X6 M ще ускоряват от 0 до 100 км/ч за под 5 секунди, а цената на всеки от тях със сигурност ще е над 100 000 евро.

А ето го и самото видео: