Начало Автомобили БМВ разпространиха първите снимки на новото Х3

БМВ разпространиха първите снимки на новото Х3

58
0

БМВ разпространиха първите снимки на новата генерация Х3, но на тях малкият SUV все още е „маскиран“ така, както принципно се появява на „шпионски снимки“.

Вече стана съвсем нормално компаниите сами да пускат „шпионски“ снимки на моделите си, което от една страна не е много логично, но все пак привлича достатъчно внимание.

Клиренсът на новия модел изглежда по-малък, отколкото този на предшественика му, а от снимките се вижда още, че предната решетка е още по-голяма, а фаровете имат по-традиционна форма отпреди.

Ревизиите по задницата не се виждат особено добре, но със сигурност се разбира, че заднaта част на бъдещия Х3 ще бъде доста по-различна, отколкото на първото поколение.

Очаква се новото БМВ Х3 да се появи на пазара в края на годината и най-вероятно то ще бъде по-голямо по всички показатели от сегашния модел.

Дебютът на новото поколение Х3 ще се състои на автосалона в Париж през септември, като малко преди това вероятно ще видим и първите официални снимки, на които то ще бъде без маскировка.