Начало Автомобили BMW с две победи в Design Trophy 2015

BMW с две победи в Design Trophy 2015

25
0

Два модела на BMW получиха признание за дизайна си в класацията Design Trophy 2015. За тях са гласували най-много читатели на германското автомобилно списание Auto Zeitung.

Дизайнът на спортно-елегантото BMW Серия 4 Гран Купе заслужи най-високото признание в категорията „Седани/Комби/Ванове”, а изисканото BMW Серия 2 Кабриолет – в компактния клас.

Сред отличените в останалите категории са MINI 5-врати, BMW M3/M4 и BMW X6, класирани според читателите в топ три на категориите, при съответно малки автомобили, спортни автомобили и SUV.

Победителите в Design Trophy 2015 се определят, чрез онлайн гласуване на www.autozeitung.de. Повече от 22 000 читатели са участвали в тазгодишното издание на класацията. Победителите и техните подгласници в пет категории се определят в зависимост от подадените гласове.

Ексклузивният дизайн на BMW Group традиционно се радва на признанието на аудиторията на Auto Zeitung. В миналогодишното издание на класацията, читателите определиха BMW i3 за най-красив градски автомобил, а спортният plug-in хибрид BMW i8 и BMW Серия 2 Купе победиха в своите категории.