Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 BMW и MINI ЕКСПО започна в Интер Експо Център

BMW и MINI ЕКСПО започна в Интер Експо Център

981
0

Единственото по рода си специализирано търговско изложение BMW и MINI ЕКСПО отвори врати за единадесети път. От днес до 18 юни в зала 4 на Интер Експо Център посетителите ще могат да се запознаят с новостите в актуалната гама на BMW, MINI и Motorrad, включително премиерите на обновените BMW X5 и BMW X6, първото BMW XM и новото М2. В рамките на изложението се представят и програмите за сертифицирани употребявани автомобили BMW Premium Selection и MINI NEXT. Работното време на BMW и MINI ЕКСПО е от 10:00 до 19:30 часа, а входът е свободен.

Единственото по рода си специализирано търговско изложение BMW и MINI ЕКСПО отваря врати за единадесети път. В рамките на 4 дни от 15 до 18 юни в зала 4 на Интер Експо Център посетителите ще могат да се запознаят с новостите в актуалната гама на BMW, MINI и Motorrad, включително премиерите на обновените BMW X5 и BMW X6, първото BMW XM и новото М2. В рамките на изложението се представят и програмите за сертифицирани употребявани автомобили BMW Premium Selection и MINI NEXT. Работното време на BMW и MINI ЕКСПО е от 10:00 до 19:30 часа, а входът е свободен.

Специализираното търговско изложение BMW и MINI ЕКСПО е единствено по рода си у нас и е част от стратегията на BMW Group България да създава допълнителни възможности за контакт със своите настоящи и бъдещи клиенти и почитатели на марките BMW, MINI и BMW Motorrad. В него участват всички търговски партньори на BMW Group от цялата страна – Ауто Бавария – София, М Кар – София, Бова Кар – Бургас, М Кар – Варна, М Кар – Пловдив и М Кар – Плевен.

По време на изложението на едно място могат бъдат преминати всички етапи за покупката на нов или сертифициран употребяван автомобил, включително пробно шофиране, одобрение за лизинг, обратно изкупуване и оценка на място от независим оценител – ДАТ България. Специални експонати демонстрират възможностите за повишаване на представянето и индивидуализацията на автомобилите с марка BMW с оригиналните резервни части и компоненти BMW M Performance, предлагат се и колекции с lifestyle продукти и аксесоари.

Традиционно по време на BMW Financial Services (партньорстово с Уникредит лизинг) ще предлага, специални условия, както и бързо одобрение за финансов и оперативен лизинг.