Начало Автомобили BMW М5 oт Y’s Factory – съсипано или подобрено?

BMW М5 oт Y’s Factory – съсипано или подобрено?

775
0

Японските тунинговчици могат да бъдат доста ексцентрични, когато става въпрос за оптичен тунинг. Този седан, базиран на БМВ М5, разработен от Y’s Factory е типичен пример за това.

Предната броня е допълнително снижена, а стъклата на фаровете са сини. Колелата изглеждат поне 20-цолови, като отдолу личат огромни спирачни дискове и още по-огромни спирачни апарати.

Най-големите и спорни промени обаче са в задницата на колата, където върху багажника има монтирано огромно антикрило, издигащо се почти до горната част на задното стъкло и доста по-широко от самия автомобил. В задната броня са интегрирани доста сериозни дифузьори, а от двете им страни има два масивни ауспуха.

Луксозният интериор на М5 вече го няма, а на негово място има две състезателни сини седалки, а пък подът на колата е оставен абсолютно гол.

В крайна сметка достатъчно мощната и луксозна лимузина е превърната в спартански и почти изцяло пистов автомобил, чиято цена надали би се харесала на повечето клиенти, търсещи мощни автомобили.

Детайли относно техническите параметри на колата могат да бъдат видяни в официалния уебсайт на компанията, който обаче е изцяло на японски език…