Начало Автомобили BMW няма да участва в Автосалон София 2024

BMW няма да участва в Автосалон София 2024

184
0
BMW Group взе решение да не участва в Автосалон София 2024

BMW Group България взе решение да не участва в Автосалон София 2024, който ще се проведе в Интер Експо център в периода 18.10 – 27.10.2024.

Ето и позицията на BMW Group България:

„Стратегията на BMW Group за развитието на продуктите и марките е да се фокусира върху избрани автомобилни изложения и разширяване на възможностите за участие в други тематични събития, които осигуряват достъп до подходящи целеви групи. В допълнение, форматите, организирани и реализирани от самата BMW Group, стават все по-важни.

Като част от тази стратегия BMW Group България се стреми към създаване на допълнителни възможности за контакт със своите клиенти, като ефективно се адаптира към променящото се клиентско поведение и възможностите, които дигиталните технологии предлагат. Отчитайки календара на въвеждането на нови модели през 2024, стремежът комуникацията да бъде съобразена със спецификите на всяка целева група и възможностите на изградената от нашите търговски партньори мрежа в цялата страна BMW Group България взе решение да не участва в Автосалон София 2024.

За настоящите и потенциални клиенти, компанията и търговските партньори в цялата страна, ще предложат разнообразни възможности за запознаване с актуалните  предложения, във всички комуникационни канали през цялата година.“