Начало Автомобили BMW обновява през лятото моделната си гама

BMW обновява през лятото моделната си гама

37
0

С въвеждането на новото поколение четирицилиндрови дизелови двигатели при BMW Серия 5, както и допълнителните варианти за BMW Серия 2 Купе, BMW Серия 4 Кабриолет и BMW Серия 4 от лятото на 2014 година BMW поставя нови акценти при радостта от шофирането и ефективността.

При моделите BMW 518d и BMW 520d мощността е повишена с 5 кВт при същевременно значително понижаване на разхода на гориво и емисиите. BMW 520d Седан с мощност вече 140 кВт/190 к.с. в комбинация с осемстепенна трансмисия Steptronic изразходва средно само 4,1-4,5 л/ 100 км. при емисии на СО2 от 109 до 119 г/км, което са нови рекордно ниски стойности в премиум горния сегмент на средния клас.  

Интелигентното двойно задвижване са пръв път ще се предлага и за BMW Серия 2 Купе. Първият модел ще бъде BMW M Performance автомобилът BMW M235i xDrive Купе. Освен това гамата от модели е допълнена с BMW 228i Купе.

Цели десет нови варианта на модела дебютират при BMW Серия 4. За BMW Серия 4 Кабриолет вече се предлагат още един бензинов и три допълнителни дизелови двигателя. От лятото на 2014 година за BMW Серия 4 Гран Купе ще се предлагат и два редови шестцилиндрови дизелови двигателя. Освен това ще има възможност още два бензинови двигателя да бъдат комбинирани с BMW xDrive.

Допълнителен комфорт и още по-висока радост от шофирането при моделите на BMW Серия 1, BMW Серия 2 и BMW Серия 5 се осигурява от новото поколение на радиото Professional и навигационната система Business. Освен това в BMW Серия 1, BMW Серия 2, BMW Серия 3, BMW Серия 4 и BMW Серия 5 навлиза една въодушевяваща иновация. При автомобилите, оборудвани с 8-степенна трансмисия Steptronic и навигационна система предвиждащата стратегия на превключването, която позволява идеалният момент за превключване да бъде съобразен с актуалната отсечка от пътя. Други новости за лятото на 2014 година са Edition Exclusive за луксозните лимузини на BMW Серия 7 и голямото обогатяване на програмата от допълнително оборудване на BMW Individual.