Начало Лайфстайл BMW отново на големия екран

BMW отново на големия екран

107
0
BMW Vision EfficientDynamics

BMW е отново на големия екран. Марката е официален автомобилен партньор на суперпродукцията на Paramaunt Pictures „Мисията:Невъзможна – Операция Фантом“.
Иновации и най-високо ниво на представяне – това е основният свързващ елемент между BMW и „Мисията:Невъзможна“. При това в комбинация с оптимална ефективност и ниски нива на вредни емисии. Един от автомобилите, предоставени за заснемането на продукцията е концептуалният BMW Vision EfficientDynamics. Той е оборудван с иновативни технологии и впечатлява с атрактивен дизайн, който го отличава от всички останали концептуални електрически автомобили. Само след няколко години в серийно производство ще бъде въведено BMW i8, първият суперспортен автомобил с нулеви нива на вредни емисии вдъхновен от BMW Vision Efficient Dynamics.
„Радваме се, че отново сме част от нов холивудски Blockbuster“, комантира Иън Робъртсън, член на Борда на директорите на BMW AG, отговорящ за Маркетинг и продажби.

BMW Group е лидер в разработването и въвеждането на мобилност от бъдещето и с фокус върху устойчивото развитие. Отличен пример за това е концепцията BMW Vision EfficientDynamics, която показваме във филма. С атрактивен дизайн и големи остъклени повърхности този автомобил представя визията за бъдещето на радостта от шофирането, съчетана с максимална ефективност. В допълнение, технологиите BMW ConnectedDrive, с които BMW Vision EfficientDynamics е оборудвано го превръщат в идеалния автомобил за Итън Хънт, с който той преодолява всички препятствия в драматични преследвания из тесните улици на един забързан град.
Режисьор на „Мисията:Невъзможна – Операция Фантом“ е Брад Бърд, а премиерата на филма е предвидена за средата на декември 2011 г.

  • ТАГОВЕ
  • BMW