Начало Автомобили Брабус ще представят новия си модел B63 S на автошоуто в Есен

Брабус ще представят новия си модел B63 S на автошоуто в Есен

234
0

Специалистите в доработката на модели на Мерцедес-Бенц – Брабус, смятат да представят официално своя нов мoдел B63 S на тазгодишното издание на автосалона в Есен, Германия. За база на този автомобил е използван Мерцедеc Е 63 AMG, а 6,3-литровият V8 двигател е останал непроменен, а повишението на мощността му от 525 до 555 к.с. е постигнато чрез нови спортни въздушни филтри, спортни катализатори на изпускателната система и препрограмиране на ECU-то.

Резултатът е ускорение от 0 до 100 км/ч за 4,3 секунди и максимална скорост от 320 км/ч.

Аеродинамичният пакет е оптимизиран във въздушен тунел и включва карбонов преден спойлер, дифузьор и заден спойлер. На предните калници са монтирани карбонови вентилационни отвори, които освен естетическа роля, имат и сериозна заслуга за подобреното охлаждане на агрегата.

Новите колела на Брабус се предлагат в размери от 18, 19 и 20 цола, а максималните размери на гумите, с които те могат да бъдат обути, са 245/30 ZR 20 отпред и 295/25 ZR 20.

Различните желания на клиентите, свързани с интериора, пък могат да бъдат удовлетворени посредством широка гама от аксесоари, включваща различни кожени тапицерии, множество карбонови детайли, дървени елементи и различни електронни екстри.