Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Брандъл: Най-лошата Гран при за Шумахер

Брандъл: Най-лошата Гран при за Шумахер

37
0

Бившият пилот от Формула 1 и настоящ коментатор за „Би Би Си“ Мартин Брандъл разкритикува Михаел Шумахер по повод на представянето му в Гран при на Канада. Той допълва, че това е най-лошото състезание в кариерата на седемкратния световен шампион.

След като имаше слаба квалификация и потегли от 13-та позиция, Шумахер имаше инциденти с Роберт Кубица и Фелипе маса, в резултат на което бе забавен допълнително. В крайна сметка германецът завърши 11-ти.

Днешното представяне на Михаел Шумахер бе шокиращо“ – казва Брандъл. „Липсваше му добра преценка и като цяло това е най-лошото състезание, което съм виждал в кариерата му.“

„Честно казано, ако беше ново момче, щях да кажа: „Знаете ли какво? Той не е готов още за Формула 1, не е достатъчно добър за Формула 1″…, тъй като той имаше някои недопустими маневри – та за какво ти е да си рискуваш колата?“

Мнението на британеца бе споделено и от Еди Джордан, който коментира, че бившият му пилот е карал прекалено опасно не само за себе си, ами и за околните.