Начало Лайфстайл Брансън става стюардеса на 1 май

Брансън става стюардеса на 1 май

48
0
Ричард Брансън,Тони Фернандес

Прословутият полет на Ричард Брансън с AirAsia – в ролята му на стюардеса – ще се състои според последната информация на 1 май.

Ексцентричният британски милиардер загуби през 2010 г. бас с Тони Фернандес. Двамата сключиха облог, тъй като всеки твърдеше, че неговият тим във Формула 1 ще надделее над противника. В крайна сметка Лотус се класираха пред Върджин и малайзийският предприемач директно подари униформа на Брансън след финала в Абу Даби. Условието на баса бе изрично загубилият да е в ролята на „стюардеса“.

След известно обсъждане Фернандес и Брансън стигнаха до решение приходите от полета да бъдат дарени за благотворителност. Датата на провеждането му обаче бе отлагана няколко пъти, като сега последният вариант е 1 май. Той звучи съвсем сериозно, като се има предвид, че бяха обявени и цените на различни пакети за участие в уникалното събитие. Полетът (Лондон – Куала Лумпур) ще бъде последван от парти на 2 май в хотел Путраджая Мариот.

Качване на самолета, пропуск за купона и престой възлизат на 5200 британски лири. Само самолетен билет за този конкретен рейс е 4500 паунда, а 350 е цената да се влезе на купона в Мариот.