Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Браун GP и QTEL си партнират за Абу Даби

Браун GP и QTEL си партнират за Абу Даби

42
0

Браун GP са щастливи да потвърдят партньорството си с катарския телекомуникационен оператор Qtel, което ще важи за Гран при на Абу Даби.

Qtel представлява водеща телекомуникационна компания в Катар с присъствие в общо 17 страни. В резултат на споразумението за спонсорство логото им ще се появи върху задното крило и върху кутиите за радиаторите на болидите на Браун GP, карани от Дженсън Бътън и Рубенс Барикело.

Партньорството на Qtel с Браун GP е част от амбициозната програма за спонсориране, с която азиатската компания търси генериране на популярност посредством новаторски кампании. И имайки предвид факта, че Формула 1 е доста популярен спорт в Катар, то информацията за споразумението предизвика значителен интерес в Залива.

Рос Браун, шеф на Браун GP, коментира: „Щастливи сме, че ще си партнираме с Катар Телеком този уикенд, тъй като Формула 1 се връща в Залива за последното състезание за сезона. Гран при на Абу Даби ще бъде един фантастичен завършек на един вълнуващ сезон, като пистата Яс Марина е много впечатляваща. След като спечелихме и двете титли, Браун GP ще търси добър резултат в Абу Даби, с който да затвърди силния сезон. Очакваме с нетърпение да приветстваме новите партньори от Катар Телеком този уикенд.

Д-р Насер Марафих, изпълнителен директор на Qtel, каза: „Популярността на Qtel постепенно расте в региона на Залива, а нашето амбициозно споразумение с новите световни шампиони Браун GP представлява идеалното партньорство за увеличаване на познаваемостта на марката. В Qtel сме горди да бъдем асоциирани с този изключително успешен отбор, като с това спонсорство планираме да достигнем до една многомилионна аудитория, която ще гледа последното състезание за сезона в Абу Даби този уикенд.