Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Браун GP обявяват споразумение с Канон

Браун GP обявяват споразумение с Канон

86
0

От Браун GP съобщиха, че с Канон са подписали споразумение за спонсориране в рамките на едно състезание. Известната японска компания ще спонсорира Браун GP по време на Гран при на Сингапур.

„Щастливи сме да потвърдим партньорството си с Канон Сингапур за Гран при на Сингапур и очакваме с нетърпение да работим заедно през следващите две седмици“ – коментира шефът на Браун GP, Рос Браун.

„Първото нощно състезание бе огромен успех, като изкуственото осветление предостави страхотен спектакъл на фона на хоризонта на Сингапур – перфектна комбинация за Канон да покаже своите фотографски и дигитални технологии. Очакваме с нетърпение да се завърнем в Сингапур следващата седмица за едно фантастично събитие.“

Браун GP вече обявиха по-рано и споразумение за еднократно спонсориране с бразилския бирен гигант Itaipava за надпреварата в Сао Пауло.

Междувременно отборът от Бракли отива в Сингапур като лидер с доста комфортна преднина. Основните претенденти за титлата са пилотите им – Дженсън Бътън и Рубенс Барикело.