Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Браун и Хауг: Солидно начало на уикенда

Браун и Хауг: Солидно начало на уикенда

88
0
Михаел Шумахер,Норберт Хауг

Рос Браун, шефът на екипа на Мерцедес и Норберт Хауг, спортният директор на концерна с право бяха усмихнати след началото на уикенда в Бахрейн.

„Проведохме един солиден тренировъчен ден днес“, заяви Рос Браун. „Свършихме добра работа, както с малко, така и с много бензин на борда. Отбелязахме и солиден напредък по отношение на настройките. Нямахме и проблеми, така че можем да сме много доволни от началото на уикенда.

Свършихме всички предвидени задачи и знаем, къде трябва да насочим усилията си. Надяваме се нещата да продължат в същия дух и да продължим да подобряваме представянето си.“

„Много добър първи ден за нас“, доволен бе и Норберт Хауг. „Научихме много за основното предизвикателство за нас – как да използваме гумите по най-добрия начин. Научихме и как можем да постигнем необходимия брой обиколки с тях без да прекалим с износването им, което е важно за състезанието.

Във втората тренировка имаше повече сцепление, което определено ни помогна. Разбира се има още накъде да подобряваме нещата, но смятам че разполагаме с добра база и знание, за да се представим добре в неделя. Същевременно е рано да се каже, къде сме в сравнение със съперниците ни.“