Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Браун рекламира поредното продължение на

Браун рекламира поредното продължение на

40
0

Екипът на Браун се появи с логото на много интересен спонсор на задното си крило при пристигането си в Испания. Водачите в шампионата при конструкторите ще рекламират поредното продължение на излезлия през далечната вече 1984 г. хит “Терминаторът”.

Новият филм ще носи заглавието “Salvation” (Избавлението – б.а.), което ще се появи по кината в САЩ на 21 май. Така още на свободните тренировки в петък на болидите на Бътън и Барикело можеха да се видят фотоси със сцени от екшъна, който пък ще направи своята премиера в Европа в Париж на 28 май.

Това определено не е първия контакт на Sony Pictures и Арнолд Шварценегер с Гран при, след като през 2003 г. в Гран при на Великобритания бе презентирана пък третата част “T3 Rise of the Machines”.

“Надяваме се да помогне за премиерата на един от най-очакваните холивудски филми през годината”, заяви търговският директор на Браун, Ник Фрай. “Филмите с марка “Терминатор” винаги обещават много екшън и големи драми, защото машините отново ще се борят за господство над хората. Това пасва перфектно на Формула 1 и нашия тим.”