Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Браун убеден, че в Мерцедес ще могат да предвидят по-добре поведението на...

Браун убеден, че в Мерцедес ще могат да предвидят по-добре поведението на гумите

47
0
Рос Браун

Шефът на Мерцедес във Формула 1 Рос Браун е убеден, че екипът му разбира по-добре гумите в средата на сезона 2012 г. във Формула 1, както и че може да предвиди развитието на поведението им.

Екипът е с непостоянно представяне в надпреварите в това отношение, но англичанинът е убеден, че ще се справят със положението.

Налага се да реагираме по-бързо, тъй като попадаме в ситуации, които са наистина трудни за предвиждане. Но ставаме все по-добри в това да предугаждаме какво ще се случи, как ще се развият нещата. Някои отбори като че ли са в стабилна позиция от началото на шампионата, други – като нас – трябваше да се трудят по-упорито и да направят определени промени. Така че напреднахме и сега имаме по-добро ниво на предвиждане и анализ – заяви Браун.

Англичанинът заяви, че е бил разочарован от темпото на колите в някои моменти от Гран при на Германия, но не и през цялото състезание. Михаел Шумахер бе седми на финала, след като вървеше трети в колоната, а отборът бе вложил наистина сериозни усилия да оптимизира представянето на болидите във всякакви условия.

В отделни моменти не извличахме желания потенциал от колите. В други скоростта бе по-прилична – допълни той.