Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Браун вероятно няма да стане шеф на Ферари

Браун вероятно няма да стане шеф на Ферари

73
0

Жан Тод отрече възможността Рос Браун да заеме мястото му като шеф в екипа на Ферари, тъй като е далеч от мисълта да се оттегля от F1.###Жан Тод отрече възможността Рос Браун да заеме мястото му като шеф в екипа на Ферари, тъй като е далеч от мисълта да се оттегля от F1.
Разговорите между бившия технически директор на Скудерията и нейното ръководство за завръщането му в тима вече започнаха в Маранело. Появиха се твърдения, че Браун, който категорично отказва да се върне на старата си длъжност, ще заеме сегашната позиция на Тод. Освен това се говореше, че Жан възнамерява да се оттегли от Формула 1 и да се съсредоточи върху длъжността си изпълнителен директор на компанията Ферари. В Истанбул обаче французинът отрече подобни рокади:
„Изобщо не съм подготвен да се оттегля. Все още се чувствам много мотивиран, със същото неспокойство преди всяко състезание. Същото щастие когато успяваме, същото нещастие, когато не успяваме. Затова се надявам, че ще мога да бъда тук още няколко години. Когато попитате Бърни (Еклестън – б.р.) – разликата между нас е 15 години – той е все още силно мотивиран. Що се отнася до мен въобще не мисля да спирам работа, съжалявам…”
По отношение на преговорите с Рос Браун французинът обясни, че засега няма никакви постигнати уговорки.