Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Бриаторе е бил на среща в Маранело

Бриаторе е бил на среща в Маранело

34
0

Флавио Бриаторе е посетил централата на Ферари в Маранело миналата седмица. Тази новина беше оповестена от няколко места, между които и изданията Autosprint и La Gazzetta dello Sport.

Това естествено породи множество слухове, тъй като се твърди, че Бриаторе се е срещнал лично със сънародниците си Стефано Доменикали и Лука ди Монтеземоло.

Естествено възможно е причината за посещението му да е съвсем рутинна, тъй като той е мениджър на Фернандо Алонсо, но също така Бриаторе е мениджър и на Марк Уебър и това логично поражда спекулации, че е възможно да се преговаря за преминавнето на австралиеца във Ферари, особено след разочарованията, които той преживя в Ред Бул.

Възможно е и Бриаторе да е преговарял за позиция във Ферари за самия себе си, вероятно като консултант. Знае се също, че той е доста близък с Бърни Еклестън, затова някои медии предполагат, че е възможно той да е отишъл от името на британеца, за да проведе разговори с Ферари за преподписване на договора Конкорд през 2013-та година.

Естествено реалната причина за срещата едва ли ще излезе наяве, но определено ситуацията около завърналия се в падока на Ф1 Бриаторе продължава да се следи с особен интерес.