Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Бриаторе хвали Фисикела

Бриаторе хвали Фисикела

60
0

Бриаторе похвали Джанкарло Фисикела за представянето му в Гран при на Монако и за спечелването на четвъртата позиция.###Флавио Бриаторе похвали Джанкарло Фисикела за представянето му в Гран при на Монако и за спечелването на четвъртата позиция. Според шефът на Рено най-важното е, че екипът се придвижва напред.
“Джанкарло се представи фантастично през целия уикенд и го поздравявам за четвъртото му място. От гледна точка на екипа, е окуражаващо да се придвижим по-близо до предните позиции и да се завърнем към нормалното ни ниво на представяне”, заяви италианецът и изрази надежда, че отборът му ще продължи възходящото си развитие оттук нататък.
Същевременно самият Фисикела бе изключително доволен от факта, че успя да завърши преди преките си съперници от екипа на BMW.
“Това е чудесен резултат за нас. Задържахме BMW-тата зад нас, което е прекрасно постижение като се има предвид началото на сезона, когато те бяха много по-бързи от нас. В състезанието бяхме конкурентоспособни. Горд съм от моята надпревара и от работата, която екипът свърши във фабриката, както и по време на целия уикенд”, радостно обясни Джанкарло.