Начало Лайфстайл Бриаторе очаква с нетърпение раждането на детето си

Бриаторе очаква с нетърпение раждането на детето си

37
0

Флавио Бриаторе очаква с нетърпение раждането на детето си, очаквано от него и 30-годишната му съпруга Елизабета Грегорачи, разказва самият той пред списание Татлър. Италианският плейбой, укротен след сватбата с бившата манекенка на сутиените Уондърбра, вече има момиченце, родено от друга звезда на модния подиум – Хайди Клум. Германката обаче вече се бе разделила с Флавио, когато разбра, че е бременна и не поиска нищо от него за дъщеричката им Лени. Хайди е щастливо омъжена за певеца Сийл, с когото имат още три деца.

Бриаторе въобще не участва в живота на момиченцето си, за което истинският татко е Сийл, но това не му пречи да изпада в тих възторг при мисълта за идващото бебе. С детето обаче, твърди той, трябва да се занимава жената.

– Вярвам, че хлапето, поне за първите осем месеца, грижа на съпругата – категоричен е Флавио. – Да, старомоден съм, но пък ми отива – допълва не без самочувствие той.

С течение на времето италианецът е склонен да поеме до около 40% от задълженията покрай детето, макар да не уточнява на какво почива това му изчисление и какво точно включва. 30 години по-младата от него Елизабета не коментира изявленията на съпруга си.