Начало Автомобили Bridgestone стана „Производител на годината“ за летни гуми за 2021 г.

Bridgestone стана „Производител на годината“ за летни гуми за 2021 г.

554
0
Bridgestone Potenza Sport

Компанията Bridgestone бе обявена за „Производител на годината“ за летни гуми за 2021 г. от немското издание AutoBild. Нейните гуми бяха оценени за тяхната динамика на шофиране и по-балансирани резултати в тазгодишния кръг от тестове за летни гуми.

Наскоро пуснатата високопроизводителната флагман гума на Bridgestone – Potenza Sport – бе обявена за победител в теста за спортни гуми на AutoBild sportscars 2021

Гумата получи най-високи оценки на сухи пътища, включително за най-кратък спирачен път. Освен това е сред първите две места за управление при сухи настилки. Бе обявена за най-добра на мокри настилки – счита се, че има най-краткия спирачен път, предоставя най-доброто управление, най-добра е на мокра кръгова писта и има силни характеристики при аквапланинг. Bridgestone Potenza Sport получи също най-висока оценка за комфорт при шофиране от изтъкнатото списание.

Bridgestone Potenza Sport също бе обявена за „много добра“, като спечели оспорваното второ място в годишния тест на sport auto. Постигна най-добри резултати на сухи пътища, с най-кратък спирачен път, с най-добро управление, с отлични възможности за смяна на пътната лента и директна реакция при завиване. Високопроизводителната гума също получи най-високи оценки на мокър път, комбинирайки най-добрия резултат за спирачен път, отлично управление и много високо ниво на сцепление на мокра настилка.

Друг от продуктите на Bridgestone – лятната гума Bridgestone Turanza T005 – записа троен подиумен резултат за тази година при тестовете за летни гуми

ADAC оцени Bridgestone Turanza T005 като „добра“. Това е най-високата оценка за гуми в историята, давана от изданието. Тя постави гумата на подиума в теста за летни гуми от 2021 г. ADAC награди Bridgestone Turanza T005 за нейните комплексни възможности. Счита се за много балансирана гума цяло.

В теста за летни гуми на Auto motor und Sport Bridgestone Turanza T005 бе обявена за „много добра“, спечелвайки оспорваното второ място. Лятната премиум гума на Bridgestone постигна много добри резултати както на суха, така и при мокра настилка. Считана че има „високо ниво за сигурност“ от Auto motor und Sport, Bridgestone Turanza T005 получи също най-високата оценка за съпротивление при търкаляне. Бе посочена от изданието като универсална при спестяване на гориво.

AutoBild Allrad посочи лятната гума като „образец“ с най-добри резултати при сухи пътища, включително най-добра както при спиране, така и при управление

„Няма съмнение, че тези неотдавнашни признания се отнасят и до водещите ни силни страни в научноизследователската и развойната дейност. Ние се ангажираме непрекъснато да инвестираме в развитието на нашите първокласни гуми. Тук Bridgestone Potenza Sport и Bridgestone Turanza T005 са фантастични примери. Доставяме продукти с висока добавена стойност на нашите клиенти“, коментира главният директор по продажбите в Bridgestone EMIA Даниел Жиру.

„Ние сме особено горди, когато виждаме Potenza Sport да се представя толкова добре. Това е най-новото допълнение към нашето портфолио и смело мога да кажа, че не сме изненадани да видим, че печели нови фенове в този период на тестване. „Производител на годината“ за летни гуми е само черешката на тортата. И наистина е свидетелство за упоритата работа и отдадеността на нашите брилянтни екипи.”