Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Британският премиер посети техническия център на Катерам в Лийфийлд

Британският премиер посети техническия център на Катерам в Лийфийлд

79
0
Дейвид Камерън,Тони Фернандес

Британският премиер Дейвид Камерън посети техническия център на Катерам в Лийфийлд, където разгледа съоръжението в компанията на Тони Фернандес. Екипът от Формула 1 премести си базата си там окончателно през август 2012 г., откогато 200-те души персонал на екипа работят в новата фабрика.

Скоро в Лийфийлд ще пристигне и Катерам Карс, които наскоро сключиха споразумение с Рено за цяла нова гама автомобили.

Това е невероятна инвестиция. Катерам F1 създава високопрофилни работни места. Невероятно е да видим създаването на такива автомобили във Великобритания – коментира министър-председателят.

Камерън пожела успех на цялата компания, отбелязвайки още веднъж колко важни са подобни предприятия за местната икономика.

Фернандес от своя страна заяви, че е било чест да приеме премиера в Лийфийлд и да демонстрира пред него високите технологии и иновативно мислене на Катерам Груп.

Представители на всичките ни отдели бяха налице, за да покажат как компанията ни поставя нови стандарти в иновативното мислене в цяла гама индустрии – продължи малайзийският бизнесмен. – Работата ни засяга автомобили, самолети, плавателни съдове. Използвайки специализираните си познания за композитни материали, конструкция и производство, хората ни скоро ще демонстрират как свързаните помежду си департаменти на Катерам Груп ще революционизират една от основните глобални индустрии. Невероятно много се гордеем с постигнатото от компанията ни за толкова кратко време – допълни Фернандес.