Начало Автомобилни новини Бугати ще покажат 3 специални Вейрона в Дубай

Бугати ще покажат 3 специални Вейрона в Дубай

205
0

Ако има марка, която да разчита най-много на автосалона в Дубай, то това със сигурност е Бугати. Суперскъпите автомобили на марката намират най-много клиенти именно в Дубай, затова фактът, че Бугати са подготвили три специални модела само за това шоу, не би трябвало да изненадва никого.

И трите модела са всъщност поредните нови версии на всемогъщия Вейрон. Първите две от тях обаче – „Sang d’Argent“ и Grand Sport „Soleil de Nuit“, ще си останат уникати, докато третият – „Nocturne“, ще бъде произведен в „цели“ пет екземпляра, като естествено всичките са предназначени за клиенти в Близкия Изток. Цените на трите ексклузивни модела варират от 1,45 до 1,65 милиона евро.

Nocture има полиран алуминиев капак, галванизирани странични стъкла, специални полирани джанти и няколко полирани елемента в задната си част. Интериорът пък е решен черно и сребристо, като таблото е изработено от магнезий, а централната конзола отново е полирана.

Собственикът на единствения Вейрон Sang d’Argent отново ще се радва на множество полирани детайли, между които са вратите и калниците, докато „Хавана“ интериорът е изцяло в кафяв цвят.

Последният от трите модела – Soleil de Nuit има екстериор, който е комбинация от син металик и полиран алуминий. Джантите на колата също имат обръчи, боядисани в син металик, докато салонът е решен изцяло в тъмнооранжев цвят.