Начало Автомобили Бул Инс с приз за застрахователна компания на годината

Бул Инс с приз за застрахователна компания на годината

45
0
Стоян Проданов

Бул Инс стана застраховател на годината в рамките на конкурса Автомобил на годината 2012, организиран от Прес Авто Клуб България. Компанията е сред водещите и предпочитани дружества на българския пазар и се гордее с непрекъснатото разширяване на продуктите си, предлагащи по-високи покрития на закрила и защита собствеността на клиентите.

Застраховането е важно за българската икономика. Застраховането на сгради е важно, това на индустриални обекти също, но най-важно за Бул Инс е застраховането на автомобили. Дружеството винаги ще остане стандарт в тази област. Искам да благодаря на всички наши служители, на всички агенти, които работят за компанията и най-вече на всички наши клиенти, които се отличават с лоялност и с това, че разчитат винаги на нас. Ние никога няма да ги излъжем – заяви изпълнителният директор на застрахователното дружество Стоян Проданов, след като получи приза.

Фирмата успешно развива бизнеса си въпреки свиващия се застрахователен пазар. За първите девет месеца на 2011 г. например са продадени услуги за над 14 млн. лева повече спрямо същия период на предходната година. Бе реализиран ръст от 76% в приходите по задължителната застраховка гражданска отговорност за автомобили и компанията се нареди на второ място по приходи сред общо 19 в този сектор.