Начало Лайфстайл Бул Инс застрахова феновете на Формула 1

Бул Инс застрахова феновете на Формула 1

90
0

Компанията пуска първата по рода си застраховка на българския пазар.
19 състезания на 4 континента, 24 пилота от 12 страни, борещи се за един безценен трофей. Няма друг спорт в света, който за една година да обиколи целия свят както Формула 1.
Няма друг спорт в света, който да накара толкова фенове да пропътуват стотици хиляди километри, само за да се потопят в магията на движещите се като куршуми болиди.
Огромните разстояния и новите страни крият безброй приказни кътчета, нови и прекрасни мигове, но и също толкова опасности. Натравяне с храна, вода, други местни ястия и напитки. Болести, към които нямаме имунитет, или най-обикновени инциденти, като спъване, падане, загуба на багаж. Назовете някой риск – има го. Защото приключенията винаги вървят ръка за ръка с опасностите.
Здравните проблеми са най-неприятните от всички. За жалост медицинските услуги в чужбина са много скъпи. Застрахователна компания Бул Инс помисли за всички безстрашни фенове на мотоспортовете и създаде продукт, предназначен специално за тях. Едва ли една застраховка ще намали болката ви, но поне няма да трябва да мислите как ще покриете разходите в болницата. Ще имате възможност да се съсредоточите върху оздравяването си и благополучното завръщане в родината.
Формула Фен е уникална по своята същност комбинирана застраховка, която осигурява пълно спокойствие на всички почитатели на бързите скорости, в която и точка на света да се намират. Тя комбинира в себе си двете най-важни застраховки за всеки пътуващ в чужбина Асистанс – помощ при пътуване и Злополука.
Застраховката има два варианта – по-дълга(7 дни), която е предназначена за състезанията на другите континенти, и по-къса (4 дни) за състезанията в Европа и Близкия изток. Полицата осигурява максимално покритие от 70 хил. лв., като покрива рисковете:
1.Разходи за медицински прегледи, изследвания, лечение – амбулаторно и болнично, оперативно и медикаментозно, вследствие злополука или остри заболявания при пътуване в чужбина;
2.Медицински транспорт по лекарско назначение;
3.Разходи за репатриране и транспортиране на тленни останки;
4.Смърт и трайна неработоспособност поради злополука
5.Загуба на багаж
Полицата дава 24 часово покритие и незабавен асистанс от Евро Крос Интернешънъл и преференциална отстъпка от стандартните тарифи, на отделните застраховки. Използването на застраховката Формула фен ви осигурява най-ниските цени на пазара: 4-дневният вариант струва 13 лв., а седмичният – 20 лв.
Застраховка Формула фен можe да бъде сключена в туристическите агенции, офисите на БулИнс и партниращата брокерската мрежа  в цялата страна.