Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Бурде подписва с Торо Росо тази седмица?

Бурде подписва с Торо Росо тази седмица?

36
0

Ситуацията около Себастиен Бурде определено не бе много обнадеждаваща през последните месеци. Доскоро изглеждаше, че французинът няма да успее да намери своето място нито във Формула 1, нито в американски състезателни серии.

Според специализирания френски сайт „Toile F1”, който твърди, че има ексклузивна информция, Бурде ще подпише договор с Торо Росо тази седмица.

Това означава, че четирикратният шампион в сериите Чемпкар все още има шансове за място в Торо Росо, като с него се конкурира още Такума Сато.

Доскоро французинът бе категоричен, че ще се завърне в САЩ, ако не намери място във Формула 1, но изглеждаше така, сякаш повечето врати за него са затворени.

„Склонен съм на различни опции” – казва той. „В момента се нуждая от една добра програма и Америка може да се окаже интересно предложение.”

„Разглеждах различни алтернативи на Формула 1, тъй като това е работата ми. Трябва някак да се препитавам, а това в момента не е толкова лесно – не всеки е склонен да ти направи добро предложение.”