Начало Автомобили Бутик за автомобили с марката DS откриха в София

Бутик за автомобили с марката DS откриха в София

792
0
DS Store Sofia
DS Store Sofia

София Франс Ауто, официалният вносител на DS Automobiles откри първия в страната бутик за продажба на автомобили с марката DS. DS Store Sofia се намира на бул. „Ботевградско шосе“ 459. Луксозният бутик е с разгърната площ от 200 м2 и е изграден по премиум стандартите на марката. DS Store предлага ексклузивни продукти, ново дигитално преживяване с DS VIRTUAL VISION, зона за аксесоари и фен продукти.

Марката черпи ноу-хау от майсторите на лукса в Париж. Атмосферата е уютна, продуктите и материалите са добре осветени

Обслужването е прецизно и вещо, а грижата, която се полага за клиентите, се изразява чрез качеството на дизайна и оборудването. Технологията е навсякъде. Бутикът предлага обстановка, изпълнена с финес и елегантност. Демонстрацията на френския експертен опит съчетава технологичност и майсторство чрез висококачествени материали. Всеки детайл е изпипан, клиентите могат да усетят тапицерията на автомобилите, да разгледат инструментите, с които майсторите ги изработват ръчно.

DS Store Sofia предлага пълната гама на DS Automobiles, включително 100% електрическия DS 3 CROSSBACK E-TENSE и DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 Plug-In Hybrid. DS Automobiles използва своя опит във Формула Е като двукратен шампион при отборите и пилотите, за да разработи електрифицирани модели, които са признати за еталони в техните категории. Гама демо автомобили на френската марка са на разположение за персонален тест драйв. Избор на употребявани автомобили под шапката DS Certified е наличен на територията на DS Store.

“Изключително развълнувани сме от откриването на първия в страната DS Store. Нямаме търпение да споделим вълнуващата история зад концепцията на  DS с нашите клиенти и да проследим нарастващия успех на DS в България. Вложихме много усилия, за да предадем на клиентите си пълноценно DS усещане. Сигурни сме, че целият екип ще предложи услуга, в съответствие с премиум стандартите на DS, по безопасен и сигурен начин.”

каза Станислав Панчев, бранд директор DS AUTOMOBILES за България.

Посетителите на DS STORE SOFIA ще могат да се възползват от услугите, налични в цялата мрежа на DS по света

В това число и услугата ONLY YOU, която се основава на пет основни стълба към клиентското изживяване:

  • DS At your service – 24/7 call centre на разположение на клиентите
  • DS Assistance – безплатен 24/7 асистанс в Европа за 5 години
  • DS Vallet – доставка и взимане от адрес на клиентските автомобили
  • DS Rent – наем на DS на преференциални условия
  • DS Club Privilege – специални събития за клиентите на DS

Всеки DS store е уникален, предлагащ  персонализирани услуги, основани на петте сетива. Всичко, което клиентите на DS Store могат да почувстват, видят, чуят, помиришат и вкусят се комбинира, за да им предостави първокласната услуга, която DS Automobiles си поставя за цел.