Начало Автомобили Caddy PanAmericana винаги е готов за нови открития и предизвикателства

Caddy PanAmericana винаги е готов за нови открития и предизвикателства

254
0

„PanAmericana“ – легендарният маршрут от Аляска до Огнена земя отдавна се е превърнал в автомобилна мечта за свобода и приключения за всички любители на пътешествията по цял свят. Олицетворение на този дух е и новият Caddy PanAmericana от Volkswagen Лекотоварни автомобили

Моделът вече е на разположение за поръчка във лекотоварен вариант за градски доставки и като многофункционален семеен ван. Сред най-отличителните елементи в дизайна на модела са защитните панели на арките на калниците. Забележителни са още праговете в off-road стил, както и допълнителните черни лайстни на вратите.

Caddy PanAmericana допълва гамата на петото поколение на Caddy и разширява състава на серията PanAmericana на Volkswagen Лекотоварни автомобили. Другото попълнение е добре познатият Multivan 6.1 PanAmericana.

Броните с релефна повърхност и защитните панели на дъното на каросерията в предната и задната част не оставят място за съмнение – Caddy PanAmericana винаги е готов за нови открития и предизвикателства (понякога дори в леко пресечен терен) далеч от асфалтираните пътища. Моделът вече е на разположение за поръчка както като пътническа версия, така и във вариант Cargo. Оборудването на Caddy предлага до 19 системи за асистенция на водача. Включени в стандартното оборудване са предни и задни LED светлини, както и 17-цолови алуминиеви джанти с гланцова повърхност. Допълнения като сребристите декоративни вложки в защитните панели на вратите акцентират върху привлекателната външност на Caddy PanAmericana.

В пътническото ниво на оборудване „Life“ и градския лекотоварен вариант „Cargo“ новият модел е в състояние да предложи всичко онова, което високо ценят хората с активен стил на живот, занаятчиите и индивидуалистите

Изпълнената в сребристо защита на дъното на каросерията в предната и задната част, лакираният в основния цвят на каросерията цветен елемент в радиаторната решетка без хромирани декорации и релсите за багажник на покрива в сребристо умело допълват впечатлението за здравина и приключенски дух.

Новият вариант на Caddy сполучливо акцентира върху жаждата за приключения. Логото „PanAmericana” личи добре върху продължението на релсата на плъзгащата се врата. Има го върху предлаганата по избор двукрила задна врата или върху вертикално отварящия се заден капак. Присъства и на радиаторната решетка на Caddy и Caddy Cargo. Надписът Caddy отзад е пропуснат. Това говори красноречиво за статута на PanAmericana като независим член на новото семейство Caddy и по отношение на външния вид.

Новият Caddy PanAmericana се предлага само с късо междуосие в пътнически и товарен вариант и с възможност за избор на бензинов TSI двигател с мощност 84 кВт или на турбодизел TDI във варианти с мощност 75 и 90 кВт

На разположение в зависимост от двигателя е и избор на задвижване – с предно предаване, 6-степенна механична или 7-степенна автоматична трансмисия DSG, както със система за двойно предаване 4MOTION с 6-степенната механична предавателна кутия.

Всички двигатели се предлагат стандартно с икономична технология Blue Motion и се отличават с нисък комбиниран разход на гориво между 4,5 литра (TDI) и 5,7 л/100 км (TSI), съответстващ на комбинирани емисии на CO2 между 119 и 133 г/км. Всички двигатели отговарят на изискванията на най-новия емисионен стандарт Euro 6d-ISC-FCM.

В зависимост от вида на задвижването, Caddy PanAmericana може да тегли прикачен товар с максимално допустимо тегло до 1,5 тона. В зависимост от нивото на оборудване е в състояние да превозва товари с тегло до 679 килограма (допустимо натоварване на покрива 100 кг, допустим товар върху теглича 75 кг).