Начало Автомобили Centenary Edition Vanquish за 100-годишнината на Aston Martin

Centenary Edition Vanquish за 100-годишнината на Aston Martin

35
0
Aston Martin Centenary Edition Vanquish

В деня, в който навършва 100 години, Aston Martin представи специалния Centenary Edition Vanquish. Освен него марката ще има посветени на юбилея 100 броя от всяка от моделните си линии, а освен Vanquish те са V8 Vantage, DB9 и Rapide.

Колата е с уникална боя, специален знак на Aston Martin и като цяло идеята е екстериорът да е наистина празничен и да отбелязва факта, че от основаването на компанията е изминал цял век.

Специалната боя на юбилейните версии добавя 18 часа към процеса за боядисване и изисква общо 50 часа за довършване на всичко в този аспект по колите. Полага се върху елементите на ръка със специален минипистолет.

Невероятно е, че създадохме изключителните си Centenary Edition версии, които – сигурен съм – бързо ще станат желани и търсени от клиентите – заяви главният изпълнителен директор доктор Улрих Бец. – Шансът да се притежава подобен изключителен продукт е още по-рядък заради факта, че ще бъдат направени само по 100 броя от всяка моделна линия. Убеден съм, че почитателите и феновете на марката по цял свят няма да имат търпение да се сдобият с избрания автомобил!

Освен външно, всеки Centenary Edition ще се отличава и с ексклузивния си луксозен интериор. Специална кожа с контрастиращи шефове в сребърно, бродерии на крилете на Aston Martin на подглавниците, индивидуално номерирани сребърни плочки са сред характеристиките, каквито няма да намерите в друг автомобил.

Всяка кола Centenary Edition ще бъде придружена от уникална кутия с подаръци, отбелязващи годишнината на компанията. Някои детайли може да се различават за отделните пазари, но всички автомобили ще излизат от фабриката в Гейдън в Уоруикшир.