Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Чандок остава с надежди за място във Формула 1

Чандок остава с надежди за място във Формула 1

31
0

Индиецът Карун Чандок е един от многото пилоти, които се надяват да получат място във Формула 1. Състезателят от GP2 успя да прекара малко време на симулатора на Форс Индия благодарение на покана от самия Виджай Маля.

Аз, баща ми (и мениджър), нашите спонсори и съветници сме доста заети с това да следим пазара на пилоти във Формула 1 и да говорим с правилните хора“ – каза 25-годишният пилот.

Това е доста сложен момент, като има много неизвестни; срещнахме се с всички нови отбори и с някои от настоящите, за да разгледаме опциите за 2010 година; в момента бих казал, че има три много реалистични възможности за състезаване във Формула 1 догодина, но не мисля, че ще има нещо официално в близките няколко седмици.“

След като бе тествал болида на Ред Бул през 2007 година, Чандок е уверен, че може да се справи с постоянен ангажимент към някой отбор. Същевременно обаче той трябва да почака по-популярните пилоти да намерят своите места, тъй като едва тогава отборите започват да гледат опциите сред новаците.