Начало Автомобили Chevrolet Corvette Stingray е звезда в новия филм за Капитан Америка

Chevrolet Corvette Stingray е звезда в новия филм за Капитан Америка

196
0
Chevrolet Corvette Stingray

Chevrolet Corvette Stingray е звезда в новия филм за капитан Америка. В лентата обаче зад волана е агент Наташа Романоф (Черната вдовица), изиграна от Скарлет Йохансон.

Външният вид и управлението на Corvette Stingray бяха перфектни за Черната вдовица: излят силует, спортен характер, истински умел войн с невероятни качества – коментира генералният директор на Branded Entertainment в GM Стив Тихани, който координира работата на Chevrolet с Марвъл Студиос.

Седмото поколение Corvette Stingray не е единственият модел на Chevrolet в лентата. Освен него „участие” имат още Silverado, Impala и Tahoe.

Самият Corvette Stingray е с 466 к.с. и ускорява от 0 до 100 км/ч за 4,2 секунди. Суперколата е с невероятна визия, изключително атлетичен силует и високотехнологична инфотейнмънт система.

Звездите във филма, чието заглавие у нас е „Капитан Америка – завръщането на първия отмъстител”, са Крис Еванс и Скарлет Йохансон. Като агенти на вече далеч не толкова тайната организация S.H.I.E.L.D. те се борят срещу поредното зло, заплашващо планетата. Събитията се развиват след катаклизмите в Ню Йорк, предизвикани от асгардския войн Локи и предотвратени от брат му Тор, Железния човек, Хълк, Капитан Америка, Черната вдовица и Ястребово око. Стив Роджърс (Капитан Америка) живее във Вашингтон и се опитва да се адаптира към съвременния живот. Негов колега от S.H.I.E.L.D. обаче е атакуван и той се оказва оплетен в поредната мрежа от интриги и заплахи. Капитан Америка обединява сили с Черната вдовица и се бори да извади на бял свят застрашаващата сигурността конспирация, докато междувременно се справя с постоянно изпращаните да го унищожат убийци.

Филмите на Марвъл от поредицата за Отмъстителите се базират на комиксите на компанията. Първият за Капитан Америка е публикуван през 1941 г.