Начало Лайфстайл Chevrolet и Ивет заедно напред

Chevrolet и Ивет заедно напред

267
0

София Ауто и Ивет Лалова официално оповестиха старта на своето партньорство. Най-бързата бяла жена ще бъде лице на марките Chevrolet и София Ауто.

Днес Ивет получи ключовете за чисто нов Chevrolet Cruze в шоурума на Chevrolet на бул. “Ботевградско шосе” 239. Автомобилът е първият глобален модел на марката и претендент за титлата “Автомобил на годината за България”. В следващите месеци именитата българка ще има възможност да се запознае с различните модификации на динамичния седан, а след това и със следващите нови модели на Chevrolet, предоставени от София Ауто.

Изборът на партньорство не е случаен. Както Ивет, така и Chevrolet подкрепят SOS Детски селища България. От своя страна, София Ауто – най-големият дилър на GM в България – е член на Европейската харта за пътна безопасност и заедно с Ивет Лалова ще продължи да работи по посока образоване на децата за безопасното им придвижване по пътя.

Chevrolet Cruze е автомобил за хора, които никога не се отказват да се борят и продължават напред, дори когато трудностите са големи. Ивет е точно такъв човек и е вдъхновение за всички българи. Екипът на София Ауто оценява нейния талант и се надява заедно да дадат надежда на много хора, които искат да пробият по пътя на успеха.