Начало Автомобили Chevrolet представя Camaro Hot Wheels® Edition в пълен мащаб

Chevrolet представя Camaro Hot Wheels® Edition в пълен мащаб

62
0
Camaro,Chevrolet,Hot Wheels

Специално издание Camaro Hot Wheels® Edition ще отбележи пазарна премиера в търговските центрове на Chevrolet в началото на 2013 г. Tова е първият случай в историята, в който някой автомобилен производител предлага на пазара напълно функционален сериен модел на Hot Wheels® в мащаб 1:1. В обема на доставката не се включва класическата пластмасово-хартиена опаковка и оранжева писта.

Специалното издание Camaro Hot Wheels® Edition отбеляза своята официална премиера пред публика на специализираното автомобилно изложение Specialty Equipment Market Association (SEMA) в Лас Вегас. През първото тримесечие на 2013 г. в производство ще бъде пусната специална серия Camaro Hot Wheels® Edition, която подобно на колекционерските умалени модели, на които прилича, ще бъде на разположение до момента на изчерпване на произведените бройки.

Външността на Camaro Hot Wheels® Edition отразява всичко онова, което почитателите на Hot Wheels харесват – включително яркото лаково покритие металик с графични акценти. Общата картина на дизайна може веднага и категорично да бъде разпозната като продукт на Hot Wheels.

Извънредното издание Camaro Hot Wheels® Edition ще се предлага под формата на V8 Сoupe с маханична и автоматична предавателна кутия и съчетание от характерните за спортния Camaro ZL1 черти във външността с цвят на лаковото покритие Kinetic Blue и уникални графични детайли.

Специалното издание Camaro Hot Wheels® Edition се задвижва от съчетан с механична предавателна кутия 6,2-литров V8 с максимална мощност 432 к.с. (318 кВт) и максимален въртящ момент в размер на 569 Нм. Вариантът на същия двигател в комбинация с автоматична трансмисия развива съответно 405 к.с. (298 кВт) и 556 Нм въртящ момент и се предлага с технологията Active Fuel Management за икономия на гориво.

Оборудването на специалното издание Camaro Hot Wheels® Edition включва аудиосистема със седеминчов чувствителен на докосване цветен дисплей, радиоприемник, Bluetooth-функция за разговор по мобилен телефон и стрийминг-възпроизвеждане на файлове от външни устройства. От 8 ноември 2012 г. моделът ще може да се поръча официално и от почитателите на марката в Европа. Цената на пакета ще бъде обявена допълнително.