Начало Автомобили Chevrolet ще представи истинско изобилие на автомобилния салон в Париж

Chevrolet ще представи истинско изобилие на автомобилния салон в Париж

54
0
Shevrolet,Париж

Четири световни дебюта, авангардна технология за електрическо задвижване и горда демонстрация на постиженията в моторните спортове – така ще изглежда разтърсващото сетивата представяне на марката Chevrolet на предстоящото на 30 септември в Париж изложение Mondial de LAutomobile.

В Париж Chevrolet ще покаже новости в практически всички пазарни сегменти и ниши, представяйки световните премиери на новия малък хечбек-модел Aveo, страхотният многофункционален Orlando и SUV-модела Captiva, както и първата поява под формата на студия на хечбек с пет врати на модела Cruze.

Aвангардният електромобил Chevrolet Volt също ще бъде подобаващо представен на изложението само няколко седмици преди пазарната си премиера на избрани пазари в САЩ, а серийните и състезателните варианти на моделите Cruze и Corvette ще бъдат показани един до друг като демонстрация на органичната връзка между успехите в моторните спортове и разработката на серийни модели.

Технологичен трансфер от моторните спортове към серийното автомобилостроене

Докато новаторският инженерен дух на Луи Шевроле може да бъде горд с отбелязването на стогодишнината от основаването на компанията през ноември 1911 година със старта на производството на авангардния електромобил Volt, спечелилият шампионски титли в автомобилни надпревари състезател в него със сигурност ще се гордее не по-малко с динамичните традиции, изградени от компанията през годините и с начина, по който наученото по пистите се прилага в развойната дейност на моделите от серийната гама на Chevrolet.

Два от най-пресните примери на този дух ще бъдат изложени на щанда на марката на автомобилния салон в Париж в лицето на Corvette ZR1 наред до състезателния C6.R, взел участие в „24-те часа на Льо Ман“ и сериите ALMS (American Le Mans Series), както и седан-версията на Cruze, чиято състезателна модификация в момента участва с изключителен успех в международния пистов шампионат WTCC (World Touring Car Championship), и води във временното генерално класиране преди двата заключителни кръга за сезона.

„Mondial de LAutomobile Paris 2010 е уникално изложение за марката Chevrolet, представяща четири световни премиери“, отбеляза презудентът и изпълнителен директор на Chevrolet Europe Уейн Бранън. „Щандът на Chevrolet е витрина на изцяло новата гама, която клиентите на марката ще могат да видят в нашите представителства през юбилейната за нас 2011 година, в която навършваме един век.“