Начало Автомобили Chevrolet ще представи Spark EV на автомобилното изложение в Лос Анджелис

Chevrolet ще представи Spark EV на автомобилното изложение в Лос Анджелис

71
0
Chevrolet,Chevrolet Spark EV,Spark,Spark EV

Chevrolet ще представи електрическата версия на популярния си малък автомобил Spark на автомобилното изложение в Лос Анджелис по-късно през този месец. Spark EV е един от 13-те нови (или значително променени продукта), които Chevrolet ще представи през 2013 г. Chevrolet ще демонстрира и разширената функционалност на усъвършенстваната версия на системата MyLink, която ще бъде въведена първо в напълно новия Impala, моделна година 2014.

Chevrolet запазва устойчивото си развитие след осем последователни тримесечия на рекордни продажби в глобален мащаб, с въвеждането на нови продукти, системи и технологии които са създадени за да предложат на клиентите изключителна функционалност, комфорт и удобство – отбелязва вицепрезидентът на Global Chevrolet Marketing Крис Пери.

Spark спечели американските клиенти с експресивен дизайн, просторен интериор и комуникационна свързаност под формата на MyLink. В първите три месеца от своите продажби, Spark показа изключителни резултати, особено на пазара в Лос Анджелис.  Развивайки този успех, plug-in електрическата версия Spark EV осигурява на клиентите голяма част от качествата превърнали бензиновата версия в толкова популярна, като същевременно с това предлага технологиите и динамиката на изцяло електрическото задвижване.

MyLink предлага на клиентите лесна за използване система за свързаност. С представянето на Impala, моделна 2014 година, MyLink получава нови нива на персонализация и по-функционална интеграция на смартфон.

В допълнение към Spark EV, сред другите автомобили на Chevrolet на автомобилното изложение в Лос Анджелис са напълно новата Impala, седанът от среден клас Malibu Turbo, малкият Sonic RS, пълноразмерният кросоувър Traverse и серията Camaro Hot Wheels® Edition.