Начало Автомобили Chevrolet Trax с подписите на отбора на Манчестър Юнайтед се предлага на...

Chevrolet Trax с подписите на отбора на Манчестър Юнайтед се предлага на търг

94
0

Един фен ще има шанса да кара уникален Chevrolet Trax – с подписите на целия отбор на Манчестър Юнайтед. Автомобилът излиза на търг в eBay днес, а всички постъпления ще отидат за фондацията на тима.

Аукционът е наречен The Manchester United Themed Chevrolet Trax Auction и ще продължи до 6 ноември. Предложилият най-висока цена ще получи Chevrolet Trax 1.6 LT Sports Utility Vehicle със специално оцветен преден капак, върху който е нарисувана и емблемата на футболния клуб. На него ще са и подписите на екипа, спечелил титлата в английската Висша лига през сезон 2012/2013 г.

Очаква се търгът да привлече голям брой фенове, колекционери, известни личности и автомобилни ентусиасти, тъй като колата ще бъде наистина единствена по рода си.

Chevrolet е официален автомобилен партньор на Манчестър Юнайтед. Освен Trax-а компанията е дарила също така още предмети за аукциона: фланелката на Уейн Рууни от мача срещу Хановер през 2012 г., когато той отбеляза хеттрик, като и подписана от капитана на Юнайтед Неманя Видич фланелка, носена по време на мач срещу Уиган за купата.

Наистина се вълнуваме за аукциона. За първи път (доколкото ми е известно) се предлага кола с подписите на целия отбор на Манчестър Юнайтед, а феновете на тима са страшно много по целия свят и мнозина от тях ще искат да се сдобият с този автомобил – коментира управляващият директор на Chevrolet UK Анди Хигинс. – Събраните пари ще допринесат за невероятната работа на фондацията на Манчестър Юнайтед. За нас е удоволствие да работим заедно по този проект.

Фондацията развива дейност в бедни райони на Манчестър и подпомага млади хора. Търгът пък е на адрес ebay.co.uk/trax-man-utd.