Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Chiemsee ще облича Тойота през 2009 г.

Chiemsee ще облича Тойота през 2009 г.

47
0

В съботния ден на пистата Хокенхайм от екипа на Тойота официално представиха своя нов партньор – Chiemsee, който ще облича тима през следващата година. Като цяло облеклото на екипа няма да бъде променяно драстично, очаква се просто логото на фирмата да заеме място върху овералите на пилотите и униформите на служителите.
За да разгласят започващото през следващата година многогодишно партньорство пилотите на Тойота Ярно Трули и Тимо Глок ще станат посланици на марката.
“Ние сме много радостни да приветстваме Chiemsee като официален доставчик на облекло и сме горди, че създаваме връзка с една младежка марка с напредничаво мислене”, обясни Тадаши Ямашина, председател на борда на директорите на Тойота Моторспорт.
“Тойота и Формула 1 предлагат неповторима платформа за това, да представим марката Chiemsee на една изключително многобройна публика в цял свят. Ще работим усилено за това партньорството между Chiemsee и Тойота да има успех. Имиджът е особено важен в Гран при. Благодарение на Chiemsee съм сигурен че ние ще сме сред най-добре облечените отбори във Формула 1.”
“Ние в Chiemsee смятаме, че по този начин откриваме нови хоризонти за фирмата и връзката с Тойота ще бъде важна крачка в тази посока”, заяви от своя страна Стефан Бирганс, изпълнителен директор на Chiemsee. “Чувстваме се горди, че с връзката си с Тойота ставаме част и от Гран при.”