Начало Автомобилни новини Чифлик „Ливади“ с новия Ford Ranger

Чифлик „Ливади“ с новия Ford Ranger

170
0

Чифлик Ливади се довери на новия Ford Ranger. Изборът на една от първите, най-популярни и бързо развиващи се екоферми у нас е закономерен – Ranger е Международен пикап на 2013 г.

Автомобилът е с 2,2-литров дизелов TDCiдвигател, 150 к.с., с най-високото му ниво на оборудване Limited и в прекрасния цвят Performance Blue. За да преодолява с лекота препятствията по пътя си, е със задвижване на четирите колела.

Чифлик „Ливади“ е симбиотична ферма за отглеждане на различни животни по устойчив начин на пасища, със собственик Филип Харманджиев. Намира се на 6 километра от Сандански, в посока Кулата и се простира на пасища в различни села около Сандански. Мотото на фермата е „Жива почва, здрава храна“.

Ranger е новото поколение на познатия пикап на Ford. Модерен дизайн, гама високотехнологични двигатели, изключително подобрена возия и комфорт, множество нововъведения и системи в помощ на водача са само част от отличителните му черти. Офроуд характеристиките му са на изключително високо ниво. Способността му да тегли, дълбочината му на газене, товароносимостта му и мястото за седящите отзад пасажери (при двойната кабина) са водещи в сегмента. Предлага се в 3 варианта на кабината – единична, удължена и двойна, като и трите са сред най-просторните в сегмента. Наличен е със задвижване само на предните или на четирите колела.

Новият Ranger е първият и единствен засега пикап в историята, получил максималните 5 звезди за безопасност на тестовете на Euro NCAP – за защита за пътниците, децата и пешеходците. Постигнатият резултат от 89% безопасност е сред най-високите в историята на Euro NCAP!