Начало Лайфстайл Chronorally – истински уред разработен за рали пилоти

Chronorally – истински уред разработен за рали пилоти

292
0

Това, за което рали състезателите никога и не са мечтали е – да имат часовник, който да е в състояние да отчете собственото им представяне.
Еdox– световно признат производител на часовници отпразнува 125-та си годишнина през 2009г., днес превръща тази мечта в реалност с колекция изцяло посветена на Световния Рали Шампионат (WRC). Разработен ексклузивно за Edox, новият 36 калибров механизъм е истинска революция в производството на часовници и автомобили.

Новият WRC Chronograph притежава множество функции. Като допълнение на стандартните дисплеи, часовникът предлага изобилие от нови възможности: едновременно измерва оставащото време като натрупва стартовите времена до момента, преизчисляващ и повтарящ режим, обратен брояч и хронограф.
Всички тези функции са достъпни чрез бутоните и коронката, чиито уголемен дизайн дава лесен достъп на ръцете в ръкавици на пилотите.
Часовник, създаден за най-добрите световни рали пилоти и навигатори, WRC Chronograph може да се гордее с оригинални автомобилни детайли, като например увеличения капак представлява джанта, а гуменото уплътнение пресъздава автомобилна гума.
Еdox беше избран за официален парньор в отчитане на времето на WRC Световен Рали Шампионат за следващите три години.

Колекцията WRC e с предстояща премиера във верига магазини Timeland през месец Юли.