Начало Автомобили CITROËN C3 AIRCROSS ще завладява Латинска Америка

CITROËN C3 AIRCROSS ще завладява Латинска Америка

112
0

СИТРОЕН представя първите снимки на неговата версия, предназначена за Латинска Америка C3 AIRCROSS, чието пускане на пазара е предвидено за втората половина на 2010 г.

С концепция изцяло създадена в Бразилия и произведена в завода в Порто Реал, тази разновидност на C3 Picasso се ориентира към клиентите, които търсят модел с приключенски дух, смел и съблазнителен стил.

С високо разположените си фарове, хромираните шеврони и по-отворената предна решетка, стилът на C3 AIRCROSS показва своята сила и изразителност. Надлъжните греди на покрива, от алуминий, започващи от предното стъкло до задната част на автомобила, позволяват идеален баланс между форма и функция. Колелата Buggy с диамантена шарка на джантите, и всесезонните гуми създават впечатлението за свободен, завладяващ свят. Основата на вратите, с предпазна лайстна и надписа AIRCROSS подчертава произхода на неговото вдъхновение „off road”. Накрая, резервната гума, поставена асиметрично на задния капак на автомобила, завършва впечатлението към семейството на SUV автомобилите и подсказва, че автомобилът има оптимално товарно пространство.

С модерния стил, характерен за логото „Créative Technologie” на СИТРОЕН, C3 AIRCROSS предлага достъп до един свят на приключения, свобода и иновации на всички тези, които винаги искат да стигнат по-далеч!