Начало Автомобили CITROËN на Автомобилния салон Пловдив 2012

CITROËN на Автомобилния салон Пловдив 2012

99
0
C1

Автомотор Корпорация АД ще представи за първи път в България компактния SUV на марката Citroën C4 Aircross и новата модификация на премиум модела Citroën DS5 Hybrid4 с двигател Full Hybrid Diesel.

Посетителите на изложението ще имат възможност да разгледат и фейслифт версиите на моделите Citroën C1, Citroën C5, Citroën Berlingo и Citroën Jumpy.

Премиерно представен на българския пазар, CITROËN C4 AIRCROSS хармонично съчетава стил и елегантност. Той се предлага във версия с две и с четири задвижващи колела. Благодарение на своята трансмисия от последно поколение, CITROËN C4 AIRCROSS предлага оптимално пътно поведение в града и шофирането в пълно спокойствие. Следвайки ангажиментите на марката за опазване на околната CITROËN C4 AIRCROSS се позиционира на най-високо ниво в своя сегмент, по отношение на емисии на CO2 с двигателя HDi 115. В съчетание с механична скоростна кутия с шест предавки, във версия с 2 задвижващи колела, той има емисии на CO2от 119г/км, а във версия с 4 задвижващи колела – 129 г CO2/км.


Премиерата си в България прави и Citroën DS5 Hybrid4
.

Това е първият модел на марката, който използва нова задвижваща технология Full hybrid –  съчетание между дизелов двигател HDi и електрически двигател.
Технологията Hybrid4 комбинира динамични характеристики (200 к.с., 4 задвижващи колела, движение в града с нулеви емисии на CO2, функция „boost” при ускоряване в режим sport) със значително намалени емисии на CO2 (99 г/км). Разходът на гориво може да падне до 35% в градски условия. Със своя стил и дръзка архитектура тази аеродинамична скулптура изразява най-доброто от опита на Citroën. Моделът демонстрира високо ниво на вложените материали и уникална изработка, включително кожена тапицерия на седалките тип „верижка на часовник”. Интелигентният му дизайн предлага нова визия за премиум автомобилите, комбинирайки компактни външни размери с просторен интериор.

Технологии, по-достъпни от всякога

В рамките на Автомобилното изложение по време на Пловдивския панаир, Citroën ще представи 100% електрическия автомобил C-Zero, с нула литра разход на гориво, нула емисии на СО2 и нулево ниво на вредни шумове. По време на техническия панаир в Пловдив, C-Zero ще се предлага на промоционална цена.

Обновената версия на Citroën C1 ще дебютира в Пловдив на цена от 14 500 лв с ДДС. Посетителите на щанда ще могат да видят отново и автомобила с най-голямо предно стъкло в своя сегмент, симпатичния Citroën C3, който също е със специална цена по време на изложението.

Изключително успешният модел Citroën C4 ще се предлага на цена от 21 900 лв без ДДС, за версията HDi 92 Attraction, която ползва данъчен кредит.
Със специални цени по време на Панаира се представят и моделите C3 Picasso, във версия N1 и  С4 Grand Picasso в Exclusive версия със 7 места.

На щанда ще може да бъде видян и рестилизирания Citroën C5, както и представителите на премиум линията на Марката Citroën DS3 и Citroën DS4.

ЗДРАВО РАБОТЕЩАТА ТЕХНОЛОГИЯ ПРАВИ ВАШИЯ БИЗНЕС УСПЕШЕН

По време на изложението, Citroën ще представи цялата си лекотоварна гама, която включва обновените Citroën Berlingo и Citroën Jumpy, както и изключително добре познатите на пазара модели Citroën Nemo и Citroën Jumper.
Специално за Панаира, лекотоварните модели на Citroën ще се предлагат с нов, изключително изгоден лизинг и промоционални застраховки.

Моделите на Citroën ще бъдат разположени на поле V, щанд 4.