Начало Автомобили CITROËN с WIFI на борда

CITROËN с WIFI на борда

60
0

CITROËN е първият конструктор в Европа, който ще предложи на своите клиенти достъп до интернет на борда на автомобилите : CITROËN WiFi On Board. Това оборудване ще може да се постави на всички модели от гамата и ще позволи на пасажерите да ползват Интернет и да оползотворяват максимално времето което прекарват в път.

Лесно за употреба, оборудването се предлага като аксесоар и представлява безжичен модул WiFi поставен в автомобила. Връзката става с помощта на 3G/3G+ интернет устройство като клиентът има възможност да избере оператор.

CITROËN WiFi On Board разпространява интернет връзката в автомобила и позволява на всички пасажери да влязат в електронната си поща, да получат информация, да играят онлайн по едно и също време. Достъпът е възможен когато автомобилът е в движение и когато е спрял (при запален мотор). Връзката с 3G мрежа в чужбина е дезактивирана за да се избегне натрупване на неконтролирани сметки.

WiFi On Board е предназначен за хора от бизнеса, които могат да работят докато пътуват, за най-младите, които могат да играят в мрежата по време на дълъг път, както и за таксита, които ще могат да предложат на своите клиенти една допълнителна услуга.

От края на месец март, еднообемните CITROËN C3 Picasso и C4 Picasso, Новият CITROËN C3 и DS3 могат да бъдат оборудвани с CITROËN WiFi On Board. До края на 2010 година цялата гама на CITROËN ще се предлага с това оборудване включително и лекотоварните автомобили.

CITROËN WiFi On Board ще се лансира в Европа на цена около 500 евро с ДДС.