Начало Автомобили Citroën пускат лимитираната серия Аватар

Citroën пускат лимитираната серия Аватар

72
0

Автомотор Корпорация предоставя възможността на своите сегашни и потенциални клиенти да станат собственици на автомобил от лимитираната серия Citroën Аватар.

Лансирането на серията на пазара съвпада с официалното излизане на филма „Аватар” на Джеймс Камерън на DVD и Blue ray в България. Citroën предлага своите еднообемни автомобили, които са НАЙ – ПРОДАВАНИТЕ В ЕВРОПА, на специални търговски условия. Като допълнителен подарък всеки клиент получава оригинален диск DVD с филма „Аватар” и преносим DVD player.

Автомобилите от серията са обозначени отвън със специален стикер Citroën Аватар. Промоцията е валидна за моделите C3 Picasso, C4 Picasso, C4 Grand Picasso и Bеrlingo.

Автомобилите от серията Citroën Аватар са подходящи както за свободното време, така и за бизнеса. Автомотор Корпорация предлага конкурентен собствен лизинг с възможност за изплащане от 1 до 5 години. Моделите, обект на промоцията ползват данъчен кредит.

Всички фенове на Марката и на филма Аватар ще имат възможност да участват в играта Citroën Аватар в Интернет и да спечелят DVD с филма!