Начало Lifestyle Citroen и KARЕ, обединени от авангардният дизайн и комфорта

Citroen и KARЕ, обединени от авангардният дизайн и комфорта

125
0
Citroen и KARЕ
Citroen и KARЕ

Двата бранда се събират на най-дългоочакваното и най-голямо автомобилно събитие у нас Автосалон София 2022. И това не е случайно, защото ги свързват много общи бранд ценности, а в продуктите им откриваме сходства.

Марката KARE представя идеи за обзавеждане, които са уникални и автентични, характерни продукти, които не приличат на никои други. Същите характеристики откриваме и при автомобилите с марка Citroen: новият V-образен светлинен подпис, който няма как да сбъркате на пътя, предефинирането на традиционните сегменти, аеродинамични форми и цветови решения, които не могат да Ви оставят равнодушни.

Мебелите KARE, подобно на Citroen в автомобилния свят, налага тенденции и иновации в дизайна на мебели. Нещо повече, и двата бранда вдъхновяват с ентусиазъм, подтикват потребителите към изразяване на себе си и им предлагат десетки възможности за персонализация.

Не на последно място, немският и френският брандове са обединени от комфорта. Както за Citroen, така и за KARE, което е на пиедестал и е залегнало дълбоко при разработката на всеки нов продукт. Програмата Citroën Advanced Comfort® в последните години се разгръща сериозно в продуктовата гама на Citroen и в концепцията и се залага на обширното вътрешно пространство за пътниците, революционното окачване Citroën Advanced Comfort и седалките Advanced Comfort. Все неща, които хората търсят и оценяват и при избора си на обзавеждане за дома.

Именно затова, на тазгодишния Автосалон заедно с KARE Ви отправяме покана да ни посетите в Зала 4 и да се разгледате най-новите модели и да се запознаете отблизо с модерните технологии в гамата на Citroen в абсолютен комфорт. Бъдете наши гости в специалния кът за отдих, специално предоставен и изграден от KARE.

И за да отпразнуваме началото на това партньорство, даваме възможност на петима от Вас да си спечелят двойна покана за Автомобилен салон София 2022. Пълните условия и как да участвате в играта, четете тук.