Начало Автомобили Citroen организира третото издание на Citroen Creative Awards

Citroen организира третото издание на Citroen Creative Awards

64
0

Citroen организира за трети път конкурса Citroen Creative Awards. След успешните издания през 2010 и 2011 г. (в последното бе отличен и българският дизайнер Огнян Божилов) отново е време всеки желаещ да даде воля на въображението си.

Конкурсът ще е подчинен на темата за свързаността между различни устройства, едно от които – автомобилът. Идеята е участниците да създадат приложение за смартфон, което да улеснява шофьорите.

Конкретният въпрос е формулиран по следния начин:

– Какви приложения за смартфон си представяте, с които да улесните шофирането и да облекчите вашето ежедневие в автомобила?

Участниците трябва да си представят, че имат неограничен достъп до цялата полезна информация на колата (скорост, разход на гориво, локализация, снимки от камера и т.н.) и до всички други данни (търговски центрове, поддръжка, диагностика, трафик и прочие).

Състезателната фаза на конкурса ще приключи на 10 февруари 2013 г. След това международно жури ще определи победителите, а интернет потребителите ще имат възможността да гласуват и да дадат награда на публиката.