Начало Автомобили Citroën празнува 100 години иновации в Женева

Citroën празнува 100 години иновации в Женева

158
0

На Автомобилен салон Женева 2019, Citroën ще представи щанд, демонстриращ 100-годишния опит на марката в предлагането на решения и иновации, посветени на свободата в мобилността. На щанда La Maison Citroën ще бъдат показани:

Продукти, акцентиращи върху наследството на марката:

3 иконични модела в цветовете на стогодишнината: Type A, Traction и 2 CV.

Модерната и хармонична обновена гама в специалната колекционерска серия по случай юбилея, « Origins », рамо до рамо с новия флагшип, C5 Aircross SUV. Всички модели се отличават с дързък дизайн и изключителен комфорт, плод на 100 годишния опит в тази сфера. Днес за това се грижи програмата Citroën Advanced Comfort.

Световна премиера на SpaceTourer The Citroënist Concept:

модерен и свързан концептуален ван, който със специално разработеният велосипед, « Rider The Citroënist by Martone », предлага разширена мобилност. Продукт, подходящ за живеене, работа и създаващ условия за приключения без ограничения.

C3 WRC, който на рали  Монте Карло спечели 100ната победа на марката във WRC.

Визията за бъдещето на марката:

Световна премиера на Ami One Concept: уникален продукт с отличаваща се персоналност, 2 места, 100% електрически, който поставя дигиталния свят в центъра на новата градска мобилност и който предлага високо ниво на комфорт и безопасност, отговарящи на съвременните изисквания за придвижване в града.

La Maison Citroën е замислен като щанд, наподобяващ комфортна зона за живеене на който ежедневно ще се изпълнява « The Place to C » (представяне на марката от артист). Ami One Concept ще се движи свободно в рамките на щанда.