Начало Автомобилни новини Citroen пуска специални варианти DS3 DStyle Red и DSport Red

Citroen пуска специални варианти DS3 DStyle Red и DSport Red

82
0
Citroen,DS3 DSport Red,DS3 DStyle Red

Citroen представи нови варианти на DS3 Red в началото на новата година. Те са базирани на DStyle и DSport, като ще са с ексклузивни нови характеристики и допълнително стандартно оборудване.

Автомобилите са в два цвята – Polar White или Perla Nera Black. Всички DS3 Red пък са с интериор със специални нюанси, червени покрив и странични огледала. Акцентите са ярки, лесно забележими и правят колите наистина отличаващи се.

DS3 DStyle Red ще се предлагат стандартно с пакет Connect Signature. Той включва Bluetooth и USB, подобрена Hi-Fi система, допълнителни тонколони за още по-добро качество на звука.

DSport Red са със City Signature пакет – автоматични фарове, сензори за паркиране, подгрявани автоматични странични огледала, специално интериорно осветление и т.н., както и с възможностите за използване на различни устройства благодарение на Connect Signature.

Първият автомобил е с VTi 120 бензинов двигател или e-HDi 90 Airdream дизелов агрегат. Вторият се задвижва от THP бензинов с 6-степенна ръчна скоростна кутия или e-HDi 115 Airdream дизел със същата трансмисия.