Начало Автомобили Citroen с нов 3-годишен договор с Арсенал

Citroen с нов 3-годишен договор с Арсенал

43
0

Citroen сключи нов тригодишен договор с футболен клуб Арсенал. Така автомобилният производител ще продължи сътрудничеството си с френската компания, започнало през 2008 г.

Марката ще продължи да има значително рекламно присъствие на стадиона на отбора. Ще се разработват и прилагат също така нови дейности в областта на маркетинга, дигиталните и промоционални събития. Те ще бъдат насочени не само към Великобритания, където Арсенал участва във Висшата футболна лига, а и към други пазари на Citroen.

Citroen ще продължи да доставя на клуба автомобили за ползване от играчите и други служители. Сред възможностите са New C4 Picasso, Grand C4 Picasso, забележителната DS-гама, както и наскоро представените C1 и C4 Cactus.

Citroen и Арсенал работят много добре заедно още от 2008 г. и за нас е удоволствие да продължим това партньорство – коментира управляващият директор на Citroen UK Линда Джаксън. – Моментът е изключително вълнуващ за бранда Citroen и нямаме търпение да продължим напред заедно с Арсенал.